Ohje:

4 kpl kananmunaa

1,5 dl ruokokidesokeria tai muuta sokeria

1 dl perunajauhoja

0,5 dl Fazer Cacao -kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

150-200 g vadelmahilloa

2,5 dl vispikermaa

1 rkl sokeria

0,5 dl Marianne Crush -rouhetta

Pinnalle:

puolet täytteen kermavaahdosta

100 g tuorejuustoa

150 g Fazerin maitosuklaata

suklaaruusujaja lehtiä ,syötävää kimallegeeliä

 

Vaahdota munat ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille, jäähdytä.

Levitä hillo kääretorttulevylle. Vaahdota vispikerma, mausta sokerilla. Ota puolet kermasta sivuun ja lisää toiseen puolikkaaseen Marianne Crush -rouhe sekoittaen. Levitä kerma hillon päälle ja kääri tiukahkolle rullalle. Leikkaa kääretortusta viisto päätypala ja aseta se kääretortun sivuun puun oksakohdaksi.

Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Vatkaa tuorejuusto ja sula suklaa toisen kermavaahdon joukkoon.

Levitä suklaakermavaahto kääretortun pinnalle ja vedä haarukalla raitoja kerman päälle. Koristele jouluhalko ruusuilla.