Tämä kakku on hyvää mutta todella makeaa, joten sitä ei paljoa mene kerralla! Onnistuin elämäni ensimmäisen kerran juoksettamaan kerman sillä kaadoin liivatenesteen liian kuumana vaahtoseokseen. (Älkää tehkö samaa mokaa.) :)
Onneksi se ei kuitenkaan vaikuttanut lopulliseen makuun tai rakenteeseen muuten kuin ulkonäöllisesti. Hiukan rumahan tuosta tuli. Mutta maku korvaa näön.:D

Pohja:

1pkt ruisdigestivejä
50g voita sulatettuna

Mousse:

2 munaa
½dl sokeria
1prk flora vispiä
1 levy maraboun daim-suklaata
1rkl öljyä
5 liivatelehteä

päälle:

Fanipalarouhetta

Murskaa keksit ja lisää siihen voisula. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä vaahdot. Sulata suklaa mikrossa öljytilkan kanssa n. ½min jaksoissa.Varo ettet polta suklaata. Anna jäähtyä hiukan. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. lisää suklaa vaahtoseokseen ohuena nauhana, kokoajan vatkaten. Lisää seokseen lähes kaikki marianne rouhe. Laita 1rkl vettä kattilaan ja kiehauta.lisää liivatteet veteen ja sekoita kunnes liivatteet ovat sulaaneet veteen. kaada liivatevesi ohuena nauhana vaahtoon kokoajan sekoittaen. Hyydytä jääkaapissa vähintään 3h tai laita pakkaseen. Koristele kakku haluamallasi tavalla. (itse murskasin tuplasuklaa fanipaloja kakun päälle.)