Löysin Ruokalan sivuilta mausteisen makkarapadan ohjeen ja päätin kokeilla omana variaationa sitä.

Mausteinen makkarapata
Puhdista ja leikkaa raaka-aineet paloiksi (melko isoiksi, muuten voi mennä muusiksi) ja paista ne voinokareen kanssa padassa. Paista kunnes makkarat ovat saaneet vähän väriä. Lisää mausteet ja anna hautua hetki kannen alla. Lisää lihaliemi ja vehnäjauho. Sekoita hyvin ja anna hautua levylla n 1h. Tarjoile ruisleivän ja vihreän salaatin kanssa.

   
   
 1pkt kuorettomia kevytnakkeja

 4

perunaa

 1

iso sipuli

 1

punainen paprika

 
 

 2 rkl

voita

 

 

maustepippureita

 
 

 1 l

lihalientä

 1 rkl

vehnäjauhoja



Minä onnistuin saamaan tästä mekein keittoa, joka ei siis ole tarkoitus. Joten ensikerralla laitan siis vähemmän lihalientä.:)




Tässä viellä kuva valmiista padasta. Eli tästä näet, että tuota "kastiketta tulisi olla vähemmän).