Siskoni vinkkasi minua kokeilemaan rahkan sijasta creme fraihea pulliin ja niinhän minä kilttinä siskona tottelin.:)

Maku oli paljon pehmeänpi rahkaan verrattuna, mutta en itse kyllä käyttäsi ranskan kermaa pelkästään, vaan nämä ovat juuri huippuja silloin, kun käyttää mausteena marjoja tai hedelmiä.

Pullataikina:
50g voita tai margariinia
3½dl maitoa
50g hiivaa
1dl sokeria
1-1½ tl jauhettua kardemummaa
n. 1L vehnäjauhoja

Täyte:
1prk Creme fraihea
vaniljasokeria
sokeria
marjoja tai hedelmiä

Sulata voi ja lisää sekaan maito. Kuumenna kädenlämpöiseksi ja liota hiiva osaan nestettä. Lisää loput nesteestä, sokeri, kardemumma ja lähes kaikki jauhot kunnes taikina irtoaa reunoista. Ripottele pinnalle ohuesti jauhoja ja anna kohota 30-40min, kunnes taikina on kaksin kertainen.

Täyte: Sekoita Creme ja sokerit(maun mukaan) ja jos laitat pieniä marjoja, myöskin ne keskenään. Jos käytät hedelmiä kuten päärynää tai persikkaa, laita ne siivuna pullan päälle.

Pullat: Ota taikinasta käteen mahtuvia paloja ja pyörittele palloiksi pellille. Anna kohota n. 15min. Paina taikinapallon keskelle matala kohta  ja voitele kananmunalla.
Lisää täyte pullan päälle ja paista uunissa 225*c n 15min.