Mietin eilen pääni puhki, mitä tekisin ruoaksi, joko jauhelihasta tai possusta, sillä taas kaappi ammotti tyhjyyttään. Viimein keksin että teen itsetekoista grilliruokaa.

Lohkoin 5 sileää perunaa ohuiksi lohkoiksi (n 1cm paksummasta päästä) ja ladoin uunivuokaan. päälle lorautin hiukan ruokaöljyä ja ripottelin grillausmaustetta ja ranskanperuna maustesuolaa. Perunat paistoin 200*c n ½h. Kunnes ne olivat sopivan pehmeitä.

Possun suikaleet ruskistin yhdessä punasipulin kanssa pannulla ja annoin hautua grillausmastevedessä (n. 2dl) kannen alla kunnes vesi oli lähes kokonaan haihtunut.

Lopuksi paistoin vielä tomaatit vähäisessä öljyssä (ensikerralla käytän voita) molemmin puolin n. 5min. ja ripottelin pinnalle taas kerran grillausmaustetta. :) Siksi käytän voita ensikerralla, että A se voisi antaa enemmän väriä ja B toisi lisää makua. :)

Ruoka oli erittäin hyvää mieheni mielestä, joka vielä ruokailun loputtuakin kävi napsimassa lohkoperunoita.