Minulla ei ollut tällä kertaa minkäänlaista ideaa kakkuun, joten hankin vaan aineksia ja katsoin, mitä niistä saan aikaiseksi. Ja tällainen oli lopputulos.

Pohjaksi tein muffinimaisen suklaakku pohjan.(Tämä on muuten todella hyvää kuivakakkunakin , joten jos on ongelmana ollut että kakku on yleensä kuivaa, se ei tässä kakussa haittaa.)

Täytteeksi tein daim rahkaa ja kuorrutteeksi laitoin mansikkarahkaa. Päälle ripottelin vielä Fanipalarouhetta.

Pohja:

1½dl kaakaojauhetta
3dl maitoa
1,75dl sokeria
200g margariinia tai voita
2,25dl sokeria
1½rkl vailjasokeria
3 munaa
5dl vehnäjauhoja
2½tl leivinjauhetta

Voitele ja jauhota puöreä, halkaisijaltaan n.24cm:n kokoinen vuoka.(n 2l)
Laita kaakao,maito ja sokeri kattilaan ja kiehauta ja jäähdytä. Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen vaahtoon. Yhdistä jauhot ja lisää ne vuorotellen kaakaoseoksen kanssa vaahtoon. Kaada vuokaan ja paista uunissa 175*c 50-60min.
Kakku on muffinimaisesti hiukan kumpumainen.

Pohja säilyy kuivassa ja viileässä 2-3 päivää.

Kostutin kakun limpparilla.

Täyte:

1prk Vispi Floraa
1prk (2dl) maitorahkaa
1pss Marabou Daijm rakeita
1tl vaniljasokeria
2rkl sokeria

Vaahdota kerma ja sokerit. Lisää rahka ja karkit. Leikkaa kakku kahteen kerrokseen. Kostuta. Levitä koko täyte jäähtyneelle puolitetulle kakulle. Nosta toinen puolikas päälle ja kostuta sekin kevyesti.
Anna kostua viileässä yön yli.

Kuorrute:

1dl mansikoita
1prk Vispi Floraa
1prk maitorahkaa
1tl vaniljaskeria
2rkl sokeria
2 Fanipala keksiä

Soseuta 1dl sulatettuja tai tuoreita mansikoita. Vaahdota kerma ja sokerit. Lisää rahka ja mansikat. sekoita tasaiseksi. Levitä kakulle runsaaksi pilveksi. Ripottele pinnalle rouhitut fanipalat.