Nämä on kyllä minun ehdotonta herkkua varsinkin suoraan pakastimesta napsittuna.:D En minä ole mikään pakastesyöjä, muuten vaan....;)
Ohjeen olen ottanut Hyvää ruokahalua, kotikokin parhaat leivontaohjeet kirjasta.

Ohjeesta saat n. 50 viipaleleipää.

200g voita
2,75dl sokeria
1 keltuainen
1rkl siirappia
3tl vaniiliinisokeria
2tl soodaa
4½dl vehnäjauhoja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen joukkoon. Lisää siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan. Muotoile taikinasta n 3cm paksuja pötköjä ja taputtele ne litteiksi pellille (paksuus n. ½cm). Jätä reilu leviämisvara. Paista uunissa 200*c kunnes leivät ovat kauniin kullanruskeita. Leikkaa lämpöisinä vinottain viipaleiksi ja anna jäähtyä.

Parhaimmillaan nämä leivät on suoraan pakkasesta, kun ne on ihan jäässä. Pikkuleipien kinuskinen maku pääsee oikeuksiinsa.