Tämä oli kyllä todella hyvää ja mustikkaista.:P
Pohja: (Tällä ohjeella teen sokerikakkupohjat yleensä.)
4 munaa
1,25dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,75 dlperunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Parhaan pohjan saa aikaiseksi, kun käyttää huoneenlämpöisiä munia.
Sekoita jauhot keskenään ja lisää vähitellen muna sokei vaahtoon samalla sekoittaen varovasti.
Kakun kostutin spritellä. Täytteeksi tuli reilu 1dl mustikkasosetta,
täyte
500g maitorahkaa
5dl vispikermaa
1dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää sokeri ja rahka vaahtoon. Jaa rahka puoliksi ja lisää toiseen puolikkaaseen n. 3dl pakastemustikoita jäisinä.
Levitä mustikkarahka mustikkasoseen päälle ja lopuksi levitä varovasti vaniljarahka mustikkarahkan päälle niin ettei rahkat sekoitu keskenään.
Anna kakun kostua kylmässä yön yli.
Kuorrutteeksi laitoin vaniljarahkaa.
Kommentit