Anteeksi kun kuva on todella kehno, mutta kakun maku oli sitäkin parenpi. Ja luonnossa myöskin ulkonäkö oli kauniinpi.:) Mutta kiireessä otin kuvia kun ne herkut olivat jo tarjolla, niin tämä siitä tulee.

Ohje:

Pohja

150g Kantolan kaurakeksejä
50g voita sulatettuna

Täyte 1:
 
7,5dl luonnonjogurttia
1prk kevyt vispiä
1tl vaniljasokeria
1dl greippi ja ananasmehua
3tl liivatejauhetta/6 liivatetta

kuorrute:

1½dl ananas ja greippimehua
vajaa 1 dl hyytelösokeria


Muskaa keksit ja lisää voisula murskaan,sekoita. Kaada leivinpaperillavuoratulle irtopohjavuoan pohjalle ja taputtele tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan jogurtti. Kiehauta mehu ja liuota liivate siihen. Kaada ohuena nauhana samalla vatkaten kerma-jogurttiseokseen. Laita pakkaseen n 2h:ksi. valmista kuorrute ja levitä varovasti kaukulle. Ota kakku sulamaan n ½h ennen tarjoilua.

Kakku on ihanan raikasta ja jäähileet kakussa vain korostavat sen ihanaa raikkautta. tätä vois syödä kesälläkin kuumina päiväinä.:P