Viikonloppuna meillä oli naamiaiset. Grillasimme ja vietimme mukavaa aikaa.  Naamiaisin tein munkkeja joiden ohjeen otin perhekerhon sivulta. Samasta paikasta otin myöskin tippaleipien ohjeen.

 

 

 

Edelliset ainekset tuli yhteen pähkinäkakkuun, joka epäonnistui. Ohjeen löysin netistä, mutta luulenpa että siihen oli tullut virhe, koska rasvaa oli ihan liikaa suhteessa siihen mihin se ois sitoutunut. Kakku oli ihan syötävää, vaikka rasvaa sai kaatamalla kaataa vuoasta paiston jälkeen. Ensikerralla laitan jauhoja 2dl 2rkl:n sijaan.

 

Vappukoristuksia. :)

 

 

Grillailun kyytipojaksi tein 2 salaattia. Yllä olevan perunasalaatin ohjeen otin Kotikokista.

Vihreän salaatin ohjeen otin uusimmasta Pirkka lehdestä.

 

Salaattiin tuli herneenversoja, tammenlehväsalaattia (jääsälaattia), salaattijuustoa, krutonkeja, kurkkua ja punasipulia. Ohjeeseen olisi vielä kuulunut avokado, mutta maistettuani sitä, totesin, etten sitä sekaan laita.

 

 

Pikaisesti kyhäsin vielä tällaisia suklaalla kuorrutettuja jätski leivoksia. Harmitti vain etten ollu tarpeeksi huolellinen tuon suklaan kanssa, ja jätski pääsi valumaan pohjan ja kuorrutuksen välistä pois sulaessaan. Näihin tuli vain sulatettua suklaata ja vaniljajäätelöä. Tupperin silikoni koristeihmeessä tein nämä.

 

 

Anopilta sain vappukukan toisen orvokin seuraksi.:D

Iloista kevättä kaikille!