Tämä on ruoka on lasten mieleen.:)

 

Ohje

 

5-6 isoa perunaa

nokare voita

maitoa

400g jauhelihaa

1tl suolaa

sipuli

1prk tomaattipyreetä

3rkl ketsuppia

jauhelihamaustetta

valkosipulista yrttimaustetta

korppujauhoja

 

Kuori ja pilko perunat kattilaan ja keitä pehmeiksi suolan kanssa. Kaada suurin osa vedestä pois ja lisää perunoiden sekaan hiukan voita. Soseuta perunat ja lisää sekaan tarvttaessa maitoa. Muusi ei saa muuttua valuvaksi.

Kuullota pilkottua sipulia hetki pannulla ja ruskista sitten jauheliha. Mausta liha ja lisää sekaan tomaattipyree ja ketsuppi, anna hautua n1-2min. Laita puolet muusista paiston kestävään vuokaan, kaada päälle jauhelihaseos ja lopuksi vielä loput muusit. Ripottele pinnalle korppujauhoja.

Paista uunissa 225*c n. 20 min kunnes korppujauhokuorrute on hiukan kovettunut.