Tämä on ruoka on lasten mieleen.:)
Ohje
5-6 isoa perunaa
nokare voita
maitoa
400g jauhelihaa
1tl suolaa
sipuli
1prk tomaattipyreetä
3rkl ketsuppia
jauhelihamaustetta
valkosipulista yrttimaustetta
korppujauhoja
Kuori ja pilko perunat kattilaan ja keitä pehmeiksi suolan kanssa. Kaada suurin osa vedestä pois ja lisää perunoiden sekaan hiukan voita. Soseuta perunat ja lisää sekaan tarvttaessa maitoa. Muusi ei saa muuttua valuvaksi.
Kuullota pilkottua sipulia hetki pannulla ja ruskista sitten jauheliha. Mausta liha ja lisää sekaan tomaattipyree ja ketsuppi, anna hautua n1-2min. Laita puolet muusista paiston kestävään vuokaan, kaada päälle jauhelihaseos ja lopuksi vielä loput muusit. Ripottele pinnalle korppujauhoja.
Paista uunissa 225*c n. 20 min kunnes korppujauhokuorrute on hiukan kovettunut.
Kommentit