Kuten kommenteista voi jo päätellä, väsäsin tämän kakun mieheni työpaikalle.:) Oli vähän tämmöinen räpöstys kun eilen illalla viimein sain aikaa kakunteolle.
Ohjeeseen en taaskaan osaa tarkkoja määriä sanoa kaikista aineista sillä en niitä mitannut.

Tarvitset:

Pohja:

n. 100g digestivekeksejä
25g voita

Täyte 1:

2,5dl kevytvispiä
2tl vaniljasokeria
Arlan Yoggi Sitrus-vaniljajogurttia
1-2 mandariinia
3tl liivatejauhetta

Kuorrute:

1prk Hedelmäpilttiä
1dl vettä
½dl hyytelösokeria

Murskaa keksit pieneksi muruksi ja lisää sulatettu voi murujen sekaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää jogurttia niin että saat kerma-jogurttiseosta n 1l verran. Purista mandariinistä mehua ½dl ja kiehauta se. Lisää sekaan liivatejauhe tai 6 liotettua liivatelehteä. Kiehauta ja anna jäähtyä hetken. Kaada ohuena nauhana jogurttivaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten. Kaada seos irtopohjavuokaan keksimurujen päälle ja peitä vuoka kelmulla. Anna hyytyä viileässä vähintään 3 tuntia. Levitä hyytyneelle pohjalle hedelmäsosetta. Valmista kiille hyytelösokeripaketin kyljessä olevalla ohjeella
( ½ annos riittää) ja lusikoi hieman jäähtynyt kiille kaukun päälle.

Minilla tuon kakun päällisen piti muistuttaa ruusua, mutta aamun hässäkän (tytön tutin etsimisen ym. sekoittaessa tekemisiä) vuoksi hyytelösokeriliemi hyytyi liikaa ja kakulle tuli rumia "lommoja".:(  Mutta onneksi kakku kuulosti olevan hyvää, joten kai se korvaa hiukan epämieluisan ulkonäön.