Tämä ruoka oli lasten makuun, mutta itse kaipasin tähän vielä jotain makua, kun nyt keksisin vain että mitä se voisi olla. Jos jollain on hyvä vinkki niin tervetuloa vaan.:) Tämä taisi olla ensimmäinen kertakun teen kunnon kalakastiketta, jos säilyketonnikalaa ei lasketa.

Ohje:

2 pakaste sei palaa (200g)
50g rasvaa
2rkl jauhoja
4dl vettä
1tl sitruunapippuria
1tl suolaa
1rkl kuivattua tilliä tai hiukan vähemmän tuoretta.

Keitä jäisiä kalapaloja n 10min ja pilko kalat kuutioiksi. Laita ruskistumaan pannulle hetkeksi rasvan kanssa. Lisää joukkoon jauhot ja anna hetken saostua. Lisää kylmä vesi vähitellen kokoajan sekoittaen. Anna hautua n 10 min välillä sekoittean.lisää mausteet.


Luulen että tastä tulisi maukkaanpaa jos nuo kalat maustaisi etukäteen ja antaisi maustua vaikka esim. yön yli. Kastike oli kyllä maukasta, mutta kalapaloihin se maku ei oikein ollut tarttunut.