Tässä kirjotellessani maistelen samalla tuota kakkua. Aivan ihanan täyteläisen maun saa fazerin uudella tummalla suklaalla.:P Tämä kakku on Kakku minun makuuni.:)

Ohje:

Pohja:

100g minttudominoja
100g vaniljadominoja
50g voita tai margariinia sulana

Mousse:

2 munaa
½dl sokeria
1prk flora vispiä
1 levy fazerin tummaa suklaata
1pss marianne rouhetta
1rkl öljyä
5 liivatelehteä

Murskaa keksit ja lisää siihen voisula. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä vaahdot. Sulata suklaa mikrossa öljytilkan kanssa n. ½min jaksoissa.Varo ettet polta suklaata. Anna jäähtyä hiukan. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. lisää suklaa vaahtoseokseen ohuena nauhana, kokoajan vatkaten. Lisää seokseen lähes kaikki marianne rouhe. Laita 1rkl vettä kattilaan ja kiehauta.lisää liivatteet veteen ja sekoita kunnes liivatteet ovat sulaaneet veteen. kaada liivatevesi ohuena nauhana vaahtoon kokoajan sekoittaen. Hyydytä jääkaapissa vähintään 3h tai laita pakkaseen.Koristele ja tarjoile kohmeisena.

Itse laitoin kakun pakkaseen kuten kuvasta näkyy ja ihanan pehmeä maku kakussa on eikä ainakaan minun makuuni liika makea. Ihana makupala jote tekee kokoajan mieli.:D