Tämä pitsa on kyllä minun ehdoton lemppari ja sitä tuleekin sitten tehtyä lähes joka kerta kun pitsaa teen.

Pohjaan tulee

2dl lämmintä vettä
1pss kuivaahiivaa
4rkl ruokaöljyä
4-6dl jauhoja (voit käyttää monenlaisia jauhoja sen mukaan miten ruokaisaa  pitsasta haluat.)

sekoita osa jauhoista hiivankanssa ja kaada ne veden kanssa samaan astiaan. Sekoita ja lisää jahoja pikkuhiljaa. Kun taikina irtoaa reunoista kaada öljy astiaan ja vaivaa taikinan sekaan. Laita vielä pieni määrä jauhoja taikinan päälle ja pyörittele taikina siinä.

Jos haluat pohjasta rapeanpaa käytä enemmän jahoja, eläkä kohota.

Täyte:

400g jauhelihaa
1tlk tonnikalaa paloina vedessä
1 sipuli
1rkl ruokaöljyä
1tlk tomaattisosetta
n.½dl ketsuppia
n. ½-1tl grillausmaustetta
½tl valkosipulimaustetta
1-2tl jauhelihamaustetta
2tl pitsamaustetta
n 150g juustoa

Kuullota sipulimurska öljyssä ja lisää jauheliha ruskistumaan.
Mausta jauheliha ja lisää sekaan tonnikala, tomaattimurska ja ketsuppi.
Levitä taikina uunipannulle ja voitele se ketsupilla. Levitä täyte tasaisesti pohjalle ja laita pinnalle juustot tai juustoraaste.
Paista uunissa 250*c n 12-15min.